detector.media
13.10.2016 12:35
У Києві пікетують офіс ОБСЄ та вимагають звернути увагу на ситуацію з «Інтером» та «Вестями»
У Києві пікетують офіс ОБСЄ та вимагають звернути увагу на ситуацію з «Інтером» та «Вестями»
У Києві під офісом ОБСЄ відбувається пікет

Про це у себе на сторінці у Facebook повідомила керівник програм розвитку ЗМІ Координатора проектів ОБСЄ в Україні Марина Безкоровайна.

«Пікетують наш офіс. Просять звернути увагу на ситуцію з Інтером і Вєстями», – написала вона.

Нагадаємо, 4 вересня  на вулиці Щусєва, 26 у Києві, під будівлею компанії «Національні інформаційні системи» (НІС), яка займається виробництвом «Подробностей» та «Подробностей недели» для «Інтера», підпалили шини. Згодом загорілося саме приміщення компанії. 

5 вересня акція протесту розпочалася під стінами головного офісу телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській в Києві. 6 вересня акція продовжилася. Мітингарі намагалися звести барикаду. «Інтер»обгородився колючим дротом.

6 вересня протестувальники, які з 5 вересня блокували роботу телецентра «Інтер Медіа Груп», заявили, що дійшли згоди з керівництвом телеканалу. Протягом п’яти найближчих днів телеканал має змінити свою редакційну політику та звільнити заступника директора з розвитку компанії «Національні інформаційні системи» (НІС) Ігоря Шувалова. Мітингарі зібрали намети. У той же день телеканал «Інтер» заявив, що ні про що не домовлявся з протестувальниками, які блокували роботу телецентру «Інтер медіа груп», і не вів з ними ніяких перемовин.

Більше про події біля офісу «НІС» можна прочитати тут.

Фото: Facebook Марини Безкоровйної

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY