detector.media
11.10.2016 16:38
«2+2» у День захисника України транслюватиме «Пісні, народжені в АТО» та інші проекти
«2+2» у День захисника України транслюватиме «Пісні, народжені в АТО» та інші проекти
14 жовтня, до Дня захисника України, телеканал «2+2» покаже низку проектів, що уславлюють мужність і патріотизм українсьих воїнів, віддають шану захисникам Вітчизни, розповідають про найбільш героїчні моменти новітньої історії України.

Про повідомляє прес-служба каналу.

«2+2» покаже святковий концерт авторської пісні «Пісні, народжені в АТО», головні учасники якого – непрофесійні співаки, вояки, які в окопах на Сході України зі зброєю в руках боронить країну від агресора. Вони співають про пережите, про біль втрат і радість від перемог, про чоловічу дружбу і віру в перемогу.

Концерт «Пісні, народжені в АТО» вийде у п’ятницю ввечері, а впродовж усього дня 14 жовтня для захисників України  в ефірі транслюватимуться короткі музичні кліпи з авторськими піснями учасників АТО.

Також до Дня захисника України «2+2» підготував добірку проектів та фільмів: «Хоробрі серця», серіал «Гвардія», документальні проекти «П’ять кіборгів» та «Край землі: Зона АТО».

Нагадаємо, у 2016 році медіагрупа «1+1 медіа» планує розпочати зйомки продовження серіалу «Гвардія». Про це повідомив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко у вересні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY