detector.media
06.10.2016 18:01
«1+1» продовжить серіал «Центральна лікарня» на другий сезон
«1+1» продовжить серіал «Центральна лікарня» на другий сезон
«1+1 Продакшн» почав роботу над другим сезоном серіалу «Центральна лікарня» для телеканалу «1+1».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Серіал "Центральна лікарня" пройшов дуже успішно, і вже зараз ми починаємо підготовку до другого сезону. Медична драма була для нас експериментом, і ми раді, що глядачі оцінили його належним чином», - прокоментував генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

«Центральна лікарня» стала важливим етапом в житті "1+1 Продакшн". Ми обіцяємо не підвести наших глядачів і в другому сезоні розповісти про нові цікаві події з життя улюблених персонажів. Можу відкрити таємницю - в долі Маргарити і Рустама виникнуть нові обставини, і вони знову будуть перевіряти свої почуття на міцність. Ми вдячні телеканалу "1+1" за можливість продовжити роботу над своїм улюбленим проектом», - сказала генеральна продюсерка «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

«Після відходу з ринку російського серіального контенту "1+1" працює в різних жанрових напрямках: це і драми, і комедії, і спецподії. Медична драма в українських реаліях була не очевидним вибором, але канал повірив ентузіазму "1+1 Продакшн", і показ серіалу увінчався одним із кращих результатів у співвідношенні ціни та якості на сьогоднішньому українському ринку», - зазначила головна продюсерка серіалів та фільмів каналу «1+1» Олена Васильєва.

Нагадаємо, «Центральна лікарня» - це 30-серійна мелодрама, адаптація новозеландського серіалу Shortland street. Головні ролі у стрічці виконали українські актори Ольга Гришина (лікар-хірург), Ахтем Сеїтаблаєв (лікар-хірург), Марк Дробот (лікар-хірург), Станіслав Боклан (головний лікар), Ірина Новак (старша медсестра). Режисер серіалу - Віра Яковенко, креативний продюсер - Олена Єремєєва. Продюсери - Олена Васильєва, Вікторія Лєзіна.

Прем'єра першого сезону серіалу «Центральна лікарня» виробництва «1+1 Продакшн» відбулася на каналі «1+1» 4 липня.

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY