detector.media
03.10.2016 10:39
«Укрінформ» проведе брифінг з приводу затримання власного кореспондента Романа Сущенка
«Укрінформ» проведе брифінг з приводу затримання власного кореспондента Романа Сущенка
«Укрінформ» та дружина затриманого в Росії журналіста Сущенка Анжела уклали угоду з адвокатом Фейгіним, який уже подав клопотання в Слідче управління ФСБ про вступ у справу

«Укрінформ» 3 жовтня 2016 року проведе брифінг з приводу затримання у Москві свого власного кореспондента Романа Сущенка. Передбачається онлайн-участь адвоката Марка Фейгіна, який представляє інтереси нашого колеги. Про це йдеться на сайті інформагенції.

Про час брифінгу буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, власного кореспондента Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня у Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

 «Укрінформ» та дружина Сущенка Анжела уклали угоду з адвокатом Фейгіним, який уже подав клопотання в Слідче управління ФСБ про вступ у справу. Він намагається добитися зустрічі зі своїм підзахисним.

Нагадаємо, увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві».

«Укрінформ» зробив заяву щодо затримання у Москві Романа Сущенка.

Пізніше Міністерство інформаційної політики України зробило заяву щодо затримання у Москві журналіста «Укрінформу» Романа Сущенка.

Міністерство закордонних справ з’ясовує обставини затримання українського журналіста «Укрінформу» Романа Сущенка на території Росії. НСЖУ закликала міжнародні медіаорганізації втрутитися у ситуацію із арештом українського власкора у Москві.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY