detector.media
26.09.2016 16:08
Група StarLightMedia побила трирічний рекорд теледивлення
Група StarLightMedia побила трирічний рекорд теледивлення
«Наша телегрупа дуже вдало стартувала в новому сезоні, - відзначає генеральний директор StarLight Sales Андрій Партика. - StarLightMedia, як багаторазовий чемпіон на Олімпійських іграх, вдало продовжує бити власні рекорди»

Частка дивлення телеканалів групи StarLightMedia за підсумками минулого тижня перевищила 30%. Це найвищий показник групи за останні три роки.

Якщо говорити про драйвери зростання, то звертає на себе увагу те, що цього року успішно спрацювали всі три топові канали групи. На СТБ глядачі вже багато років разом зі своїми улюбленими шоу «Х-Фактор-7», «Майстер Шеф-6», «Зважені та щасливі-6». Варто зазначити, що попри скептицизм деяких гравців ринку, телеканал СТБ доводить, що форматні шоу можуть працювати багато сезонів. До прикладу, на британському ринку зараз іде Х-Фактор-13. ICTV відвоював пальму першості на території гумору з проектом «Дизель-шоу», яке захопило і стабільно утримує лідерство в комедійному жанрі. Новий канал третій сезон поспіль зростає, і знову побив власний рекорд теледивлення завдяки виходу на новий якісний рівень шоу власного виробництва «Супермодель по-українськи», «Хто зверху» та «Ревізор». За аудиторією 14-30 років Новий став каналом №1 з часткою 16%.

«Для рекламного ринку дуже важливо, що телеканали групи продовжують виробляти якісний контент. Попит на ринку сьогодні перевищує пропозицію, відтак зростання рейтингів автоматично призводить до зростання рекламних доходів StarLightMedia», - коментує Андрій Партика.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY