detector.media
22.09.2016 15:10
Російському журналісту Сотніку погрожують і в Грузії
Російському журналісту Сотніку погрожують і в Грузії
Російський журналіст Олександр Сотнік, який виїхав з Росії до Грузії через численні погрози на свою адресу, повідомив колегам, що невідомі продовжують його залякувати

Про це пише «Радіо Свобода».

 Як повідомляє позаштатний кореспондент «Радіо Свобода» у Грузії Георгій Кобаладзе, дзвінки з погрозами на адресу пана Сотніка знову почали надходити. Цього разу -  на його грузинський номер.

Це сталося після того, як журналіст припустився помилки, вставивши SIM-карту одного з місцевих грузинських операторів мобільного зв'язку в свій московський телефон, який раніше був підключений до російської мережі.

Як зазначено на сайті, журналіст Сотнік впевнений, що саме після цього недоброзичливці дізналися його грузинський номер і почалася, як він висловився, «свістоплясочка».

Крім того, невідомі під час дзвінків з грузинського номера «Білайну» «дихають, гурчать, хриплять і матюкаються».

Журналіст близько п'яти років веде на YouTube канал «Sotnik-TV». У своїх відео він неодноразово висловлювався на підтримку України і виступав з критикою президента Росії Володимира Путіна.

Нагадаємо, журналіст Олександр Сотнік, який випускає авторську суспільно-політичну програму «SotnikTV», виїхав із Росії до Грузії через численні погрози. Про це  він зробив відповідне відеозвернення.

На фото - Олександр Сотнік

Фото: apostrophe.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY