detector.media
14.09.2016 14:34
Олексій Семенов: Бенкендорф пішов не сам – його відсторонили
Олексій Семенов: Бенкендорф пішов не сам – його відсторонили
Генеральний продюсер телеканалу NewsOne, колега Єгора Бенкендорфа Олексій Семенов вважає, що Єгор Бенкендорф не сам прийняв рішення про звільнення з «Інтера», а його відсторонили. Таку думку він висловив у коментарі «Детектору медіа».

Олексій Семенов зауважив, що не знає точних обставин звільнення, оскільки наразі не може зв’язатися з Єгором Бенкендорфом. «Але я думаю, що це не уход Єгора кудись, а кампанія з його відсторонення», - припустив він.

«Не можна розкидатися такими кадрами, як Єгор Бенкендорф. Він керівник дуже високого рівня, не ситуативний менеджер. Він усе життя і вчився, і працював на телебаченні. На жаль, такими рішеннями прибирають дуже розумних і професійних менеджерів. Думаю, група Інтер” багато втратить від такого рішення», - вважає пан Семенов.

Генпродюсер NewsOne має намір запропонувати пану Бенкендорфу приєднатися до команди каналу. «У свою чергу ми на NewsOne готові не лише надати робоче місце Єгору, а й можливості для розвитку», - сказав пан Семенов.

Нагадаємо, з 15 вересня головою правління «Інтера» призначена Катерина Шкуратова замість Єгора Бенкендорфа, який, за повідомленням каналу, залишає «Інтер» за власним бажанням «у зв’язку з особистими обставинами». Зв'язатися з Єгором Бенкендорфом «Детектору медіа» не вдається – його телефони вимкнено.

Раніше стало відомо, що з «Інтер медіа груп» іде генеральний директор каналу «Мега» Олексій Мустафін. 6 вересня він оголосив про звільнення за власним бажанням.

На фото - Олексій Семенов

Фото надане Олексієм Семеновим

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY