detector.media
12.09.2016 17:37
Канал 3s.tv починає показувати серіали
Канал 3s.tv починає показувати серіали
12 вересня, у день старту нового сезону, канал 3s.tv починає показувати серіали. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

На каналі наголосили, що такою є принципово нова концепція 3s.tv: крім політики, глядачі зможуть побачити останні тенденції в економіці та фінансах, імідж України у світі та об'єктивну геополітику, думки експертів глобального рівня, а також і кіно.

Першими серіалами, які починає транслювати 3s.tv, стануть американсько-іспансько-колумбійська «Королева Півдня» та данський «Уряд».

«Королева Півдня» (La Reina del Sur)— 63-серійна драма виробництва іспаномовного американського телеканалу Telemundo, іспанського телеканалу Antena 3 і колумбійського продакшну RTI Producciones. Серіал знятий за однойменним романом Артуро Перес-Реверте. Сюжет, заснований на реальних подіях, оповідає історію втікачки, яка стала головним наркобароном південної Європи. Головну роль виконує голлівудська актриса Кейт дель Кастільо.

Зйомки тривали один рік і проходили на чотирьох континентах —у США (Маямі), Колумбії, Іспанії, Мексиці, Марокко і Великобританії (Гібралтар). Прем’єра відбулася взимку 2011 року. Серіал став найуспішнішим проектом телеканалу Telemundo, домінуючи у вечірньому 10-годинному показі над більшістю великих англомовних телевізійних мереж, таких як NBC, ABC і CBS.

«Уряд» (Borgen) – данський телесеріал телеканалу DR1. Його головна героїня — 40-річна лідерка однієї з партії Данії Біргітте Нюборг, яка здобуває перемогу на виборах і стає першою жінкою прем’єр-міністром країни. Сюжет «Уряду» розповідає про політичну боротьбу та її наслідки. Головну героїню грає Сідсе Бабетт Кнудсен.

Прем’єра відбулася восени 2010 року. Наразі випущено три сезони по 10 серій у кожному. Серіал «Уряд» критики назвали найкращою політичною драмою данського телебачення. Також він був удостоєний британської кінопремії BAFTA в номінації «Найкращий іноземний серіал».

Серіал «Королева Півдня» транслюватиметься каналі 3s.tv з понеділка по четвер о 18:30, «Уряд» — з понеділка по четвер о 23:00.

Нагадаємо, що 12 вересня на каналі 3s.tv стартує новий сезон. Дещо пізніше, 23 вересня, в ефір повернеться п’ятничне ток-шоу «Шустер live» з ведучим Савіком Шустером. Загалом до кінця року вийде 14 випусків програми.

Ельвіра Насібулліна для «Детектора медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY