detector.media
08.09.2016 18:31
Прес-служба Льовочкіна назвала розслідування «Слідство. Інфо» щодо його причетності до офшорів Каськіва «маніпулятивним»
Прес-служба Льовочкіна назвала розслідування «Слідство. Інфо» щодо його причетності до офшорів Каськіва «маніпулятивним»
Прес-служба бізнесмена, народного депутата («Опозиційний блок»), одного з власників телеканалу «Інтер» Сергія Льовочкіна спростовує інформацію програми «Слідство.Інфо» «Громадського» щодо офшорів, на які начебто виводилися гроші з Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами, яке очолював Владислав Каськів.

Про це повідомляє «Економічна правда».

«Ми спростовуємо інформацію щодо будь-якої причетності Сергія Льовочкіна до озвученої програмою "Слідство.Інфо" теми щодо компанії "Борисфен" та нібито пов’язаних офшорних рахунків», - йдеться у повідомленні.

Крім того у прес-службі Сергія Льовочкіна зазначили, що інформація програми «Слідство. Інфо» є недостовірною та подається маніпулятивно.

Раніше «Слідство. Інфо» опублікувало власне розслідування, у якому стверджувалося, що Сергій Льовочкін та Іван Фурсін стоять за офшорами, на які виводилися гроші з  Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами. Екс-директором агентства є Владислав Каськів, який був у ніч на 8 вересня затриманий у Панамі.

Раніше глава МВС України Арсен Аваков заявляв, що Владислав Каськів підозрюється в розкраданні грошових коштів в сумі близько 2 млрд грн, виділених з державного бюджету України. Крім того, за його словами, пан Каськів, а також екс-глава адміністрації Віктора Януковича Сергій Льовочкін стали фігурантами розслідування кримінальної справи щодо махінацій компанії Ostchem, що належить Дмитру Фірташу, ще одному власнику каналу «Інтер».

Владислав Каськів називав справи проти себе сфабрикованими. «Я нічого не крав. На державній службі приніс в економіку України майже 2 млрд дол. і можу документально це довести»,писав він у березні цього року.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков стверджує, що телеканал «Інтер» контролюється народним депутатом («Опозиційний блок»), одним з власників каналу Сергієм Льовочкіним і критикує тільки партію «Народний фронт» та проукраїнські сили. Він також назвав заступника директора з розвитку компанії «Національні інформаційні системи» (НІС), що виробляє програми для каналу «Інтер», Ігоря Шувалова «автором темників».

На фото - Дмитро Фірташ і Сергій Льовочкін

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY