detector.media
08.09.2016 09:20
22 вересня – VII конференція «Телебачення як бізнес»
22 вересня – VII конференція «Телебачення як бізнес»
22 вересня у рамках медіафоруму Kiev Media Week відбудеться VII конференція «Телебачення як бізнес», організована Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК)

Конференція пройде у Києві в готелі Hyatt Regency Kiev.

Цьогорічна конференція включатиме чотири панелі дискусії: «Самміт медіа лідерів», «Рекламний ринок 2016», «Промо 360 градусів», «Запуск нового каналу. Що потрібно знати новачкам», а також шість практичних доповідей від профільних експертів.

В рамках «Самміта медіалідерів» відбудеться обговорення найнагальніших питань індустрії знаковими фігурами медіасфери. В дискусії братимуть участь: Олександр Богуцький, директор-президент ICTV (модератор), Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 Медіа», Євген Лященко, директор Медіа-Холдинга «Медіа Група Україна», Влад Ряшин, засновник та генеральний продюсер Star Media, Сергій Созановський, співзасновник Film.ua Group.

В рамках панельної дискусії «Рекламний ринок 2016» йтиметься про ситуацію на рекламному ринку України в 2016 році, основних рекламодавців, об’єми та долі основних гравців, аналіз ринку та специфіку роботи у сучасних умовах. Дискусія пройде за участі: Олега Попенко, генерального директора Publicis Groupe Ukraine, Андрія Федоріва, голови правління Всеукраїнської рекламної коаліції, засновника і власника брендингового агентства Fedoriv, Андрія Андрющенко, uенерального директора Initiative, Тетяни Катрич, директора медіасервисів AGAMA communications, виконавчого директора Amplifi (Dentsu Aegis Network Ukraine) Юлії Карпушиної.

«Вплив позиціонування, іміджу та бренд-платформи каналу. Аналітика і соціологія. Як створити промо, яке «призведе» глядача. Ключове повідомлення та ключовий імідж. Як сказати, щоб тебе зрозуміли?». Про все це розкажуть фахівці з В2С просування компаній-лідерів медіаіндустрії, учасники панельної дискусії «Промо 360°»: директор з маркетингу дирекції маркетингу каналу Україна, Ольга Захарова (модератор), директор зі стратегічного маркетингу 1+1 медіа, Олена Мартинова, директор з промо та PR Нового каналу Ольга Балабан, директор департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна», Тетяна Свєтлова, керівника промо-дирекції «Інтера» Олексій Пасічник.

Про секрети та рецепти запуску нових каналів, від вибору цільової аудиторії та пошуку відповідного контенту до обрання шляхів доставки сигналу та виходу каналу в ефір, будуть розкриті в панельній дискусії «Запуск нового каналу, що потрібно знати новачкам» за участю: Віктора Шкробота, директора по управлінню та координації платних каналів і digital контента Film.ua (модератор), Андрія Мальчевського, директора департаменту дистриб'юції і розвитку мережі мовлення 1+1 Медіа, Олексія Шульдешова, керівник промогрупи StarMedia, Божени Шеремети, виконавчого директора Brain.TV

З темами доповідей можна ознайомитися у повній версії програми Конференції на офіційному сайті.

Реєстрація до участі в Конференції.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY