detector.media
07.09.2016 12:45
«Інтер» запускає нове тревел-шоу «Вокруг М»
«Інтер» запускає нове тревел-шоу «Вокруг М»
18 вересня, о 12:00 на телеканалі «Інтер» стартує нове тревел-шоу «Вокруг М». Про це повідомила прес-служба телеканалу «Інтер».

Тревел-шоу «Вокруг М» — новий проект виробництва українського продакшну TeenSpirit Studio, що також відомий іншим тревел-шоу «Орел і решка». Ведучою нового проекту стане телемандрівниця Леся Нікітюк.

«Щотижня Леся відвідуватиме нову країну, щоб скласти перший у світі путівник за чоловіками! Вона досліджуватиме їхні характери, звичаї, національні особливості, побут, любов, а головне ставлення до жінок. Ведуча буде ділитися з телеглядачами своїми спостереженнями, практичними порадами і хитрими штучками, які допоможуть жінкам і чоловікам з різних країн краще зрозуміти один одного і стати щасливішими», — анонсує прес-служба телеканалу «Інтер».

Нова програма «Вокруг М» буде виходити щонеділі о 12:00 на телеканалі «Інтер».

Нагадаємо, що інше тревел-шоу виробництва українського продакшну TeenSpiritStudio «Орел і решка» отримало диплом Національного реєстру рекордів України за першу безперервну навколосвітню подорож знімальної групи.Відтепер команда шоу є авторами рекордної телемандрівки.

Ельвіра Насібулліна для «Детектора медіа»

Фото надане прес-службою каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY