detector.media
31.08.2016 12:45
У Луцьку стався напад на оператора «ВолиньPost» (ВІДЕО)
У Луцьку стався напад на оператора «ВолиньPost» (ВІДЕО)
У Луцьку водій-порушник напав на представника інтернет-видання «ВолиньPost» Миколу Гусара, коли журналісти супроводжували патрульних поліцейських, аби виявити, де у місті найбільше порушують правила дорожнього руху.

Про це повідомляє сайт «Громадське. Волинь».

Інцидент трапився у вівторок, 30 серпня. Як пише видання, водій «БМВ Х5» порушив правила дорожнього руху – перетнув дві суцільні смуги розмітки та заїхав на тротуар.

«Водій, рухаючив по вулиці Володимирській, перетнув подвійну суцільну лінію горизонтальної розмітки, та повернув ліворуч. Це є порушенням. Проте, спілкуючись з нами, він вів себе неадекватно»,  - заявив патрульний поліцейський Луцька Павло Каращук.

Водій-порушник агресивно відреагував на зйомку журналістів та накинувся на працівника «ВолиньPost» Миколу Гусаря, вживаючи нецензурну лексику на адресу як журналістів, так і поліцейських.

Журналістка «ВолиньPost» Анна Блиннікова викликала слідчо-оперативну групу та написала на порушника заяву в поліцію.

«Ми із оператором Миколою Гусаром написали заяву в поліцію на цього чоловіка. Сподіваємося, що це буде для нього і таких як він наукою», – зазначила вона.

Також поліцейські склали щодо порушника адмінпостанову за порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, журналіст інтернет-видання «Район» Нестор Ліпич заявляє, що працівники поліції перешкоджали його професійній діяльності під час позачергових виборів до Верховної Ради України на виборчій дільниці в селі Черче (Камінь-Каширський район, Волинська область) і провели з ним незаконну «профілактичну бесіду».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY