detector.media
29.08.2016 22:35
Новим ведучим «Свободи слова» на ICTV став Вадим Карп’як
Новим ведучим «Свободи слова» на ICTV став Вадим Карп’як
Новим ведучим політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV став Вадим Карп’як. Про це стало відомо під час чергового випуску програми 29 серпня

Таким чином, підтвердилася інформація, яку «Детектор медіа» отримав 25 серпня з власних джерел. До переходу на ICTV Вадим Карп'як працював ведучим на телеканалі «112 Україна».

Нагадаємо, що в понеділок, 29 серпня, суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова» повернулося в ефір після півторамісячної відпустки, але вже без Андрія Куликова, останній ефір якого на телеканалі ICTV відбувся 11 липня. Телеканал до останнього тримав ім’я ведучого в таємниці. До виходу оновленого ток-шоу на каналі ICTV стартувала спеціальна промокампанія.

Також стало відомо, що з 4 вересня підсумкову інформаційну програму «Факти тижня» на ICTV замість Оксани Соколової вестиме Оксана Гутцайт

Пані Гутцайт прийшла на телеканал у березні 2015 року як ведуча вечірніх випусків інформаційної програми «Факти». Вона має 12-річний досвід роботи на телебаченні, зокрема в інформаційному мовленні (НТН, Новий канал, Перший національний, БТБ).

На ICTV пані Гутцайт відтепер поєднуватиме роботу в тижневику «Факти тижня» з основними випусками «Фактів» і продовжить вести новини о 21:05.

Нагадаємо, тижневик «Факти тижня з Оксаною Соколовою» пішов у відпустку з 24 липня.

Фото - прес-служба ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY