detector.media
17.08.2016 17:45
До осіннього сезону ZIK готує програми розслідувань і аналітичне ток-шоу
До осіннього сезону ZIK готує програми розслідувань і аналітичне ток-шоу
Прем'єрні проекти журналістських розслідувань каналу ZIK охоплять соціальну, фінансову, військову та будівельну тематики.

Про це повідомила прес-служба каналу.

До осіннього сезону ZIK готує чотири нові програми розслідувань, які стартують у вересні. Всі вони – власного виробництва. 

У проекті «Злодії в законі» відстежать шляхи розкрадання грошей. «Мета – знайти кінцевий пункт призначення незаконних фінансових махінацій у вигляді конкретних імен, назв організацій, державних установ. Якщо кінці доведеться шукати за кордоном, ZIKівці обіцяють знайти їх і там», - зазначає телеканал.

Журналісти програми «Стежками війни» проводитимуть розслідування у військовій, оборонно-промисловій сферах та сфері військового правосуддя.

Проект «По той бік» покаже стиль життя мажорів - депутатів, міністрів, чиновників, мерів».  Це «рейд-розслідування приватними територіями багатіїв, які керують бідним народом.

Нову програму «Житлоблуд» ZIK називає навігатором незаконними забудовами столиці та великих міст України. «Журналісти шукатимуть квартиру мрії і з’ясовуватимуть все, що потрібно знати, аби не стати жертвою незаконних забудовників або співучасником у будівельних аферах», - повідомила прес-служба.

Також в новому сезоні ZIK розпочне показ прямоефірного інформаційно-аналітичного ток-шоу «Почути Україну» з включеннями з регіонів. Це також продукт власного виробництва каналу.

ZIK повідомив, що нові програми презентуватимуть як і нові обличчя – Соломія Буй, Андрій Стельмах, Сергій Братішко, так і відомі журналісти – Володимир Бойко та Роман Вибрановський.

Нагадаємо, до відкриття Олімпійських ігор-2016 у Бразилії телеканал ZIK підготував проект журналістських розслідувань «Проти правил» про реалії сучасного українського спорту.

На фото – телеведучий Володимир Бойко

Фото: ZIK

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY