detector.media
17.08.2016 14:50
На UBR стартує спецпроект «Незалежні»
На UBR стартує спецпроект «Незалежні»
22 серпня телеканал UBR запускає до 25-річчя Незалежності України спецпроект «Незалежні».

Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести Украина», до якого входить канал.

Щодня на телеканалі UBR виходитимуть матеріали про  ключові події, які відбулися протягом 25 років незалежності України.

«Ми всі сучасники становлення незалежної України. А очевидці дуже тісно пов'язані з реаліями часу для того, щоб оцінювати його об'єктивно і відсторонено. Нащадки мають більше шансів для неупередженого пізнання минулого. Вони можуть побачити події і вчинки людей в більш широкому контексті. Образ минулого - це завжди, хочемо ми того чи ні, відображення наших інтересів сьогодні. Такий проект допоможе ровесникам незалежності, а це ті, хто активно буде перебудовувати країну наступні десятиліття, не допустити помилок минулого, а для інших, можливо, це ностальгія за прожитим чверть століття», - сказала генеральна продюсерка телеканалу Оксана Калитюк.

Нагадаємо, до Дня Незалежності радіостанція «Радио Вести» та газета «Вести» підготували спільний спецпроект – «Кращі за 25 років незалежності України», за результатами якого визначаться найбільш видатні українці, а також досягнення і винаходи за останні 25 років.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY