detector.media
Зураб Аласанія
08.08.2016 13:49
Кілька питань щодо Олімпіади в Ріо
Точніше, кілька відповідей на питання, що назріли в глядачів.

1) "Вперше на Олімпіаду Перший Національний не відправив журналістів! Зрада !!!"

Залежить від точки зору. Дивиться самі.

Кілька мільйонів євро НТКУ сплатила за права на дві Олімпіади (зима-літо). І не сплатила 70 тисяч доларів за відправку команди НТКУ.

Як так? А ось як (приклад): за діючими державними тарифами і ставками сплатити за добу в номері готелю в Ріо-де-Жанейро можна максимум 130 доларів. Тоді як вже рік тому бронювання номера в "олімпійському" місті починалося з 400-450 доларів. Те ж саме стосується всього - робочих місць на олімпійських локаціях, пересування п'яти знімальних груп між п'ятнадцятьма локаціями, інтернету і монтажних місць етс. Не кажучи вже про квитки на літак.

Знаєте, як завжди вирішувалися такі проблеми? Та запросто - чорним налом. Просто різниця покривалася кєшем. Який треба вкрасти у держави - тут, в компанії, на рекламі. Можна ще заробити на джинсі - багато. І використовувати кеш на ці та мільйон інших непередбачених держкодами, держтарифами і держрозцінками витрат.

Однак в НТКУ не крадуть.

І замість мільйона витрат тепер маємо мільйон проблем.
Наприклад, немає нових якісних дорогих веселих програм, зате є "падіння рейтингів".

Або ось - немає команди журналістів НТКУ в Ріо (якщо запитаєте мене, а як полетіли туди кілька сот чиновників - відповім: а ось так і полетіли. Готівкою. Звідки взяли - а ось про це вже у них питайте).

Не крадемо - не їдемо. Це зрада чи перемога?

PS -- до речи, про зраду в цьому випадку волають діячи з комерційних спорт-каналів, жоден з котрих таких обмежень з кєш-фло не має. Але й жоден з яких своїх людей туди не відправив. Дорікають прі цьому НТКУ, а не кусають своїх власників за хвіст.

***********

2) "...то, что предлагает родной телевизор - это мягко говоря... сейчас, например, финалы: прыжки в воду, дзю-до, тяжелая атлетика. Перший национальний: луковый полуфинал".

Пріоритет UA:Першого -- показ тих змагань, де беруть участь українськи спортсмени, а не взагалі фінали (фінали можна подивитись на Евроспорті, наприклад), або інши мотиві.
Також ми враховуємо вирогідність завоювання медалей, відтак, деяки речи можемо показувати з невеликою затримкой, Водночас декілька трансляцій показати не можна. Проте можна робити перекличку між трансляціями, що ми й робимо.

********

Будуть ще питання - збиратиму та відповідатиму по мірі надходження.

Джерело - Facebook Зураба Аласанії

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY