detector.media
06.08.2016 12:00
«1+1», «112 Україна», ICTV, СТБ та Новий канал стали найпопулярнішими в липні – статистика «Ланет.TV»
«1+1», «112 Україна», ICTV, СТБ та Новий канал стали найпопулярнішими в липні – статистика «Ланет.TV»
За статистикою перегляду на «Ланет.TV» у липні 2016 року кращими телеканалами стали «1+1», «112 Україна», Ictv, СТБ та Новий канал. Телепрограми, як і раніше, більше дивляться жінки

Такі дані надає «Ланет.TV».

Сервіс провів статистику перегляду українських телеканалів українцями за липень 2016 року.

Тож, за даними «Ланет.TV», сумарний час телеперегляду, у порівнянні з попереднім місяцем, зріс на 27,77%.

«Найпопулярнішими каналами липня стали: «1+1», «112 Україна», Ictv, СТБ та Новий канал. П’ятірка лідерів залишається незмінною, однак Новий канал втрачає дві позиції, пропускаючи вперед Ictv та СТБ», –  йдеться на сторінці сервісу в мережі.

До того ж, частка 1+1 зменшилась з 13,83% до 13,32%, але лідерство канал зберігає. Загалом ТОП 5 каналів, як зазнчено, дещо втратили увагу телеглядачів, сума їх часток перегляду знизилась з 51,42% в червні до 47,19% в липні.

За інформацією «Ланет.TV», як і раніше, за склад першої п’ятірки каналів для чоловічої та жіночої аудиторій залишається незмінним. Жінки продовжують проводити більше часу за ТВ-переглядом, складаючи 19,24% серед глядачів, вони займають 23,21% за сумарним часом телеперегляду.

Середня тривалість телеперегляду активним унікальним користувачем за день склала 1 год. 36 хв. Середній відсоток активних користувачів за день склав 14,52%.

Розподіл телеперегляду за жанрами каналів:

Серед загальноформатних лідирують ТОП-канали загального рейтингу: «1+1», Ictv, СТБ Новий канал, «Інтер».

У найбільшому, серед інших жанрів, переліку інформаціних каналів з великим відривом від переслідувачів лідирує «112 Україна», займаючи левову частку своєї ніші: 9,45% з 22,27%. Несподіванкою місяця стає канал «Правда ТУТ», що підіймається на 6-те місце. Лідери розважальної ніші –«2+2» та «Мега». Серед музичних каналів «Наше Music HD» входить по п’ятірки, підпираючи «М2». «ПлюсПлюс» впевнено тримає лідерство серед дитячих каналів, збільшивши частку з 2,09% до 2,22%, порівняно з минулим місяцем.

Розподіл користувачів та часу перегляду за областями:

Застосувавши групування областей за регіональною структурою ТВ-панелі, виходить наступний розподіл користувачів та часу перегляду:

Нижче наведено сегментовані дані по рейтингу, частці та охопленню для аудиторій глядачів з: Києва, міст-мільйонників (Київ, Харків, Одеса), міст з населенням більше 50 000, населених пунктів з населенням менше 50 000 та різних регіонів.

Рейтинг каналів за групами нас. пунктів та регіонами:

Частка каналів за групами нас. пунктів та регіонами:

Аналізуючи інтерес глядачів певного каналу до інших каналів, «Ланет.TV» надає два розподіли для ТОП 20.

Перший демонструє відсоток глядачів каналу А, що контактували хоч раз з каналом Б.

Перетин аудиторій глядачів для ТОП 20 телеканалів:

Друга таблиця демонструє розподіл часток часу перегляду глядачами каналу А серед інших каналів ТОП 20 всередині групи.

Частки часу перегляду аудиторії, що перетинаються:

Наайбільші глядацькі аудиторії були зібрані передачами:

Дані розраховані на основі фактичних результатів телеперегляду авторизованими користувачами загальнодоступного пакету каналів – /PROMO. Використані поняття та терміни означені в ТВ-глосарії.

Фото: «Ланет.TV»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY