detector.media
05.08.2016 13:03
«Миротворец» звернувся до Сюмар з проханням ініціювати в парламенті питання щодо захисту інформпростору України
«Миротворец» звернувся до Сюмар з проханням ініціювати в парламенті питання щодо захисту інформпростору України
Журналісти Центру «Миротворец» звернулися до голови Комітету Верховної ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторії Сюмар з проханням ініціювати в Парламенті розгляд питань, які стосуються захисту інформаційного простору України та права громадян України на отримання інформації зі ЗМІ

Про це йдеться на особистій сторінці «Миротворца» у Facebook.

«Журналісти нашого Центру звертаються до Вас з проханням ініціювати найближчим часом на парламентському рівні розгляд питання захисту інформаційного простору України від російської гібридної агресії і пропаганди, а також питання захисту права громадян України на отримання достовірної та об'єктивної інформації з вітчизняних ЗМІ», - йдеться на сторінці «Миротворца».

Як писав «Детектор медіа», сайт «Миротворец», на якому опубліковані особисті дані сепаратистів і журналістів, акредитованих у «ЛНР/ДНР», оголосив, що зареєструвався як ЗМІ.

Медіаюрист Юрій Крайняк, керівний партнер юридичної фірми Jurimex, вважає, що сайт «Миротворець» міг зареєструватися за кордоном як засіб масової інформації або як інформаційне агентство в Україні. Таку думку він висловив у коментарі «Детектору медіа».

Нагадаємо, 7 травня на сайті «Миротворец» був оприлюднений перелік персональних даних близько 4 тисяч журналістів, які свого часу отримували так звану «акредитацію» в «ДНР», отриманий начебто завдяки зламуванню комп’ютерних баз даних сепаратистів. При цьому сайт «Миротворец» звинувачує усіх цих журналістів у співпраці із сепаратистами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY