detector.media
01.08.2016 14:30
На Новому каналі стартує третій сезон проекту «Супермодель по-українськи»
На Новому каналі стартує третій сезон проекту «Супермодель по-українськи»
Новий канал повідомляє про старт третього сезону проекту «Супермодель по-українськи», який вийде в ефір телеканалу 26 серпня о 19:00

Про це йдеться у прес-релізі Нового каналу.

Як повідомляється, цього року експерти Соня Плакидюк, Сергій Нікітюк і Річард Горн під час кастингу набиратимуть кожен свою свою команду учасниць.

«На кастингах минулих сезонів Соня, Річард і Сергій, бувало, не могли дійти спільної думки і відмовляли хорошим дівчатам. Тому після чергової суперечки між експертами ми пішли на експеримент – кожен із них набирав у свою команду по 10 людей. Потім влаштовував їм випробування. І кращих представляв ведучій Аллі Костромічовій», – розповів керівник Творчого об'єднання,  яке займається зйомками реаліті, Олексій Гладушевський.

За словами керівника проекту Андрія Оленіча, на попередні кастинги цього року прийшло  вдвічі більше, ніж минулого року – 16 тисяч людей, 200 з яких потрапили на кастинг до експертів.

«Серед них пані Плакидюк шукала гарні обличчя, Річард – яскраві характери, а Сергій – модельний потенціал», – йдеться в релізі.

За словами пана Гладушевського, новий сезон відрізняється складнішими конкурсами.

«Народ будемо дивувати складними психологічними випробуваннями, яскравими дівчатами і об'ємною соціальною складовою», – зазначив він.

Також прес-служба телеканалу повідомляє, що цього року в одному з епізодів «Супермоделі по-українськи» з'явиться співак Monatik, а один із головних призів буде безпосередньо пов'язаний із Ukrainian Fashion Week – головною модною подією України.

Третій сезон шоу «Супермодель по-українськи» стартує на Новому каналі 26 серпня о 19:00.

Нагадаємо, Новий канал знімає романтичне реаліті «Кохання на виживання», яке вийде в ефір восени. Проект є власною розробкою мовника, повідомляє прес-служба Нового каналу.

До осіннього сезону Новий канал готує шоу «Зірки під гіпнозом» за французьким форматом Stars Sous Hypnose виробництва творчого об’єднання на чолі з Оленою Маторіною та другий сезон серіаліті «Київ вдень і вночі» виробництва творчого об'єднання під керівництвом Ксенії Бугримової.

Фото: Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY