detector.media
28.07.2016 13:56
Нацрада підбила підсумки конкурсу на 5 частот на Херсонщині
Нацрада підбила підсумки конкурсу на 5 частот на Херсонщині
28 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки конкурсу на п’ять вільних ФМ-частот у Херсонській області.

На конкурс подалися шість суб’єктів інформаційної діяльності – як діючі радіостанції, так і ті, що планують розпочати ефірне мовлення: ТОВ «Агентство “Кримські новини”» (радіо «Хаят»), ТОВ «Телевізійна компанія “Атлант СВ”» (радіо «Мейдан»), ПП «ТРО “Софія”» (радіо «Херсон ФМ»), «Громадське радіо», Національна телекомпанія України («Українське радіо»), ТОВ «Радіокорп Юкрейн» («Радіо СЄС»).

За результатами конкурсу дві частоти (100,9 МГц у селі Василівці та 103,6 МГц у місті Генічеську) дісталися ПП «ТРО “Софія”», яке мовить у Херсоні з позивним «Херсон ФМ» і є єдиною херсонською місцевою комерційною радіостанцією. На частоту у Василівці крім «Херсон ФМ» претендували ще «Громадське радіо» і ТОВ «Телевізійна компанія “Атлант СВ”» (радіо «Мейдан»), а на частоту в Генічеську – «Громадське радіо», ТОВ «Агентство “Кримські новини”» (радіо «Хаят») і ТОВ «Радіокорп Юкрейн» («Радіо СЄС»).

ТОВ «Агентство “Кримські новини”» з концепцією кримськотатарського радіо «Хаят» виграло другу частоту у Василівці (103,5 МГц), будучи єдиним претендентом.

У свою чергу ТОВ «Телевізійна компанія “Атлант СВ”» з концепцією кримськотатарського радіо «Мейдан» виграло другу частоту в Генічеську (90,8 МГц). Крім нього за цю частоту боролося ТОВ «Радіокорп Юкрейн» («Радіо СЄС»).

Національна телекомпанія України («Українське радіо») стала переможцем конкурсу на частоту 102,8 МГц у селищі Новотроїцькому, будучи єдиним претендентом.

Таким чином, за результатами конкурсу, без частот залишилися «Громадське радіо» і ТОВ «Радіокорп Юкрейн» («Радіо СЄС»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY