detector.media
28.07.2016 12:45
Учасник хресного ходу розбив камеру журналістам ТСН
Учасник хресного ходу розбив камеру журналістам ТСН
Під час хресного ходу один з вірян Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) капцем побив оператора ТСН та розбив камеру

Про це пише сайт ТСН.

Як повідомляє кореспондент ТСН, журналісти намагались поставити питання учасникам ходу, однак у відповідь один з вірян зняв капець та почав бити оператора та камеру. 

«Техніку розбив. На місці поліція склала протокол», - йдеться на сайті.

 ТСН зазначає, що під час хресного ходу також постраждала знімальна група іншого телеканалу. Той самий вірянин накинувся на знімальну групу 24-го каналу.

Як зазначено на сайті телеканалу, в іншому місці сталися невеликі сутички учасників ходу з представниками Автомайдану. Автомайданівці привезли з собою ікони з зображенням президента Росії, які учасники ходу намагались порвати.

На початку липня в Тернопільській та Донецькій областях стартувала «хресна хода за мир», організована УПЦ Московського патріархату. 27 липня обидві колони зустрілися у Києві, де пройшов молебень на Володимирській гірці.

Нещодавно, 26 липня, під час зйомки у Харкові власник незаконно зведеного на місці гаража дев’ятиповерхового будинку напав на знімальну групу програми ТСН каналу «1+1».

Раніше, 29 червня у Харкові під час зборів мешканців будинку по вул. Данилевського, 12, які зібралися, щоб закінчити процедуру оформлення ОСББ, один з присутніх напав на журналіста видання «Накипело» і вибив у нього телефон. Після звернення журналіста до поліції правопорушник заявив, що не вчиняв нападу.

Фото: ТСН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY