detector.media
26.07.2016 18:55
Журнал «МайбутнЄ» розповсюджує бот
Журнал «МайбутнЄ» розповсюджує бот
Свіжий номер українського журналу про страхування «МайбутнЄ», присвячений новим технологіям на фінансовому ринку, в Facebook розповсюджує пінгвін-бот

«Я сама є людиною, яка захоплена всім інноваційним. Враховуючи те, що пишу про фінанси вже 15 років поспіль і вісім років видаю журнал "МайбутнЄ" для ринку фінансових сервісів, вважала за потрібне заглибитись у вивчення технологій майбутнього для фінансового сектору. Мова про майбутнє фінтеху та іншуртеху. Отже, тепер ви можете про все це прочитати в онлайн-виданні. А засіб розповсюдження ми також обрали інноваційний – через бота пінгвіна Епіка у Facebook, якого розробники СК "ТАС" навчили команді “Хочу журнал “МайбутнЄ””», – розповідає Катерина Щеглова, СЕО Future Communications Lab та головний редактор «МайбутнЄ».

«Боти мають великий потенціал, і їхні можливості обмежені виключно вашою фантазією. Наш перший бот вже вміє рахувати страхові суми і розповсюджувати журнал “МайбутнЄ”», – коментує розробку керівник проекту TAS Financial Adviser Денис Глазков.

Поспілкуватися з ботом можна за цим посиланням.

Нагадаємо, нещодавно компанія Facebook розробила штучний інтелект Deep Text, який розпізнаватиме, про що пишуть користувачі соцмережі з «майже людською точністю». Ціль Deep Text - аналізувати текстові повідомлення людей в соцмережі та рекомендувати їм відповідні пости та сервіси. Також інструмент допомагатиме у відсіюванні спаму та небажаних повідомлень. Наразі Deep Text випробовується в Facebook Messenger і генерує відповіді на певні пошукові запити. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY