detector.media
19.07.2016 11:30
У Рівному журналістові спалили автомобіль
У  Рівному журналістові спалили автомобіль
Вранці 20 липня у Рівному невідомі підпалили автомобіль Opel Vectra співвласника інтернет-видання «ЧаРівне.інфо» Олександра Курсика, який також є депутатом місцевої міськради від «Батьківщини».

Про це журналіст написав на своїй сторінці у Facebook.

Сам пан Курсик пов'язує підпал зі своєю журналістською діяльністю.

«За 12 років в журналістиці було різне... Сьогодні мені підпалили автомобіль, нагло, зухвало, з присмаком безкарності, в дворі житлового будинку. Висновок один – робота на "1+1", діяльність порталу "ЧаРівне.інфо" та телеканалу "Ритм" не проходять марно, – казав, кажу і далі казатиму правду, навіть якщо вона комусь не подобається. Для мене це екзамен новим очільникам поліції та обласної прокуратури», – написав у себе на сторінці у Facebook пан Курсик.

Як повідомляє Рівненьска національна поліція, «за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України». Ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше вже був схожий випадок. 8 червня 32-річному громадському активістові, журналісту місцевого видання у місті Вараші (Рівненська область) підпалили автомобіль Geely.

Фото та відео: Рівненська національна поліція

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY