detector.media
07.07.2016 14:23
«1+1» починає новий проект з Ольгою Фреймут
«1+1» починає новий проект з Ольгою Фреймут
«1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1» розпочав роботу над новим проектом, в якому телеведуча Ольга Фреймут проведе інспекції міст України. Як сверджує канал, мета проекту – допомогти українським містам зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання.

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

У новому проекті, назву якого телеканал поки не повідомляє, ведуча Ольга Фреймут перевірить, наскільки комфортно жити звичайним українцям в тому чи іншому місті.

Особисто, а також за допомогою таємних агентів телеведуча проінспектує навчальні заклади, медичні установи, чистоту доріг, повітря і води, оцінить безпеку і якість закладів харчування. Не залишиться без уваги і життя міської еліти. У новому проекті телеведуча з'ясує, наскільки чесні міські чиновники.

На думку Ольги Фреймут, багато міст нашої країни можуть стати більш розвиненими, а життя в них – комфортнішим, якщо об'єднати зусилля міських громад і почати діяти.

«Хочу проектом присоромити тих, хто нарікає на уряд, аби не на себе. Я наважуюся мріяти, що мій непомітний Новий Розділ зможе стати колись маленьким Річмондом. Варто лише почати діяти. Адже Європа - це не тільки міста-велетні, але і Кембридж, Канни, Люблін... Нам пощастило з географією - час перестати перекладати відповідальність на інших. Ми з командою перевіримо міста на «добро і зло», вкажемо на проблеми і дамо пораду»,  - сказала Ольга Фреймут.

За допомогою професіоналів для кожного проінспектованого міста буде складено план, який допоможе йому стати більш успішним.

Старт нового проекту з Ольгою Фреймут запланований на телеканалі «1+1» на осінь.

Нагадаємо, 5 квітня на каналі «1+1» стартувало оновлене кулінарне реаліті-шоу «На ножах» з ведучою Ольгою Фреймут.

Фото: «1+1» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY