detector.media
22.06.2016 11:52
Юрій Макаров очолив творче об’єднання документальних фільмів і програм НТКУ
Юрій Макаров очолив творче об’єднання документальних фільмів і програм НТКУ
Телеведучий, журналіст, письменник Юрій Макаров очолив творче об'єднання документальних фільмів і програм Національної телекомпанії України. Сьогодні, 22 червня, його офіційно представлятимуть колективові об'єднання.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

В своєму інтерв’ю UΛ:Перший Юрій Макаров розказав, що майбутнє студії бачить у перезавантаженні роботи і прагненні йти в ногу з часом. Каже, що спробує запропонувати нові ідеї, але тоді коли розумітиме, що ці ідеї людям цікаві.

«Розумієте, якщо я просто прийду і скажу: я такий геніальний, я придумав, як вам жити – це, по-перше, буде нещиро, а по-друге, це буде неправда. У мене є, звісно, свої ідеї, й чимдалі з кожним днем, коли я думаю, який це фронт робіт, ці ідеї, звісно, розширюються, фонтанують. Але перш ніж я відчую, що мої ідеї цікаві й близькі тим людям, з якими ми працюватимемо, просто пхатися з цим немає сенсу. Навпаки треба спробувати зрозуміти, на що та чи інша людина, яка хоче працювати – за умови, що вона хоче працювати – більш-менш орієнтована, здатна, і якось сумістити свої наполеонівські плани з тими людьми, за участю яких ці плани втілюватимуться». – сказав Юрій Макаров.

На Першому Національному Юрій Макаров працював у 2008-2010 роках ведучим програми «Культурний фронт». З 2011-го по 2013-й вів програми «Цивілізація» та «Цивілізація 2.0» на телеканалі ТВі.

Нині разом із Євгеном Степаненком веде проект «Війна і мир» на UΛ:Перший.

Нещодавно канал «Культура» припинив реєстрацію як юридична особа в статусі ДТРК. Відповідний запис внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

 Нагадаємо, 15 березня народні депутати з Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики зареєстрували законопроект № 4232 «Про внесення змін до Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення» (щодо порядку приєднання ДП «Українська студія телевізійних фільмів "Укртелефільм"»).

За чинним законодавством, «Укретелефільм», Національна радіокомпанія України, державна телерадіокомпанія «Культура» та всі обласні й регіональні державні телерадіокомпанії мають спершу приєднатися до НТКУ, після чого на їхній базі має бути створено НСТУ.

Нині вже всі суб’єкти реформування приєдналися до НТКУ, крім «Укртелефільму». Фактичний саботаж «Укртелефільмом» процесу приєднання до НТКУ призвів до неможливості створити ПАТ «НСТУ».

17 травня Верховна Рада ухвалила зміни до закону про суспільне мовлення, вивівши «Укртелефільм» за рамки першого етапу реформування.

Фото UΛ:Перший

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY