detector.media
15.06.2016 10:39
«Наші гроші з Денисом Бігусом» повертаються в ефір
«Наші гроші з Денисом Бігусом» повертаються в ефір
Програма антикорупційних розслідувань «Наші гроші з Денисом Бігусом» повертається в телевізійний ефір одразу на двох каналах.

Про це повідомив автор і ведучий проекту Денис Бігус на своїй сторінці у Facebook.

Перший ефір відбудеться 20 червня. По понеділках о 21:30 «Наші гроші» виходитимуть на телеканалі «24», по вівторках о 20:30 – на «UA:Першому».

Денис Бігус також повідомив, що продовжує працювати над пошуками грантового фінансування для виробництва проекту.

Нагадаємо, 1 червня телеканал ZIK та програма антикорупційних розслідувань «Наші гроші» автора та ведучого Дениса Бігуса оголосили про завершення співпраці. Причиною такого рішення, як стверджує керівництво медіахолдингу ZIK, стала «суперечливість поглядів у концептуальних питаннях».

В інтерв’ю «Детектору медіа» Денис Бігус повідомив, що працює над тим, аби повернути проект в ефір у найкоротші строки. За його словами, йому після новини про розірвання угоди з ZIK зателефонували чотири канали. Денис Бігус є засновником двох громадських організацій – «Том 14» і «Канцелярська сотня». Випуском телепроекту продовжує займатися ГО «Том 14».

Програма антикорупційних розслідувань «Наші гроші» вперше вийшла в ефірі ZIK восени 2013 року. Проект отримав нагороди конкурсу «Честь професії» за краще розслідування – у 2013 та 2014 роках, після сюжетів «Наших грошей» звільнено низку посадовців в Міністерстві оборони, Міністерстві внутрішніх справ, «Укрзалізниці», «Укрпошті» та інші.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY