detector.media
27.05.2016 10:20
Премію Олександра Кривенка 2016 року здобула Наталя Седлецька
Премію Олександра Кривенка 2016 року здобула Наталя Седлецька
Тринадцятою лауреаткою премії ім. Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» стала авторка програми журналістських розслідувань «Схеми: корупція у деталях» (проект «Радіо Свобода») Наталя Седлецька.

Про це повідомляє сайт Школи журналістики Українського католицького університету (УКУ).

Премію Наталі Седлецькій було вручено 27 травня під час ІV Львівського медіафоруму, що проходить на стадіоні «Арена Львів». Цьогорічну Лекцію Свободи під час урочистостей із нагоди вручення премії ім. Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» прочитав фронтмен групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

Наталія Седлецька є авторкою та ведучою спільного проекту «Радіо Свобода» і каналу UA:Перший «Схеми». Журналістка-розслідувачка, стипендіатка премії імені Вацлава Гавела 2013-2014 року (спільна програма «Радіо Свобода» та МЗС Чеської Республіки). Працювала ведучою програми про корупцію в бюджетній сфері «Тендер News з Наталею Седлецькою» на телеканалі ТВі, а також журналістом програми «Знак Ооклику!». Член міжнародної мережі журналістів-розслідувачів Organized Crime and Corruption Reporting project (OCCRP).

Фото: сайт УКУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY