detector.media
05.04.2016 19:50
«1+1» запускає у денному слоті кулінарну програму з Русланом Сенічкіним
«1+1» запускає у денному слоті кулінарну програму з Русланом Сенічкіним
11 квітня на каналі «1+1» відбудеться прем’єра кулінарного реаліті-шоу «Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним».

Про це йдеться в анонсах телеканалу.

Програма вийде в ефірі о 15.45.

Згідно з умовами реаліті-шоу, в кожному випуску беруть участь три ресторатора. Кожен з них оцінює заклад конкурентів за чотирма критеріями: концепт ресторану, сервіс, кухня і чистота. Ресторан, якому дістанеться найбільша сума балів, отримає звання переможця програми.

Однак вплинути на результат ситуації може арбітр - ведучий проекту Руслан Сенічкін, який в день фіналу, оголошуючи учасникам оцінки від конкурентів, може присудити одному з них бал від 1 до 10.

У прем'єрному епізоді програми за звання кращого змагатимуться три столичних заклади - стейк-хаус Wine City Grill, джазовий ресторан «Панорама» і ресторан-караоке Amber. Всі три заклади особливу увагу приділяють м'ясним стравам. В гостях у конкурентів учасників чекає чимало сюрпризів, в тому числі - і неприємних.

Нагадаємо, сьогодні, 5 квітня, на каналі «1+1» стартує оновлене кулінарне реаліті-шоу «На ножах» з ведучою Ольгою Фреймут. У новому проекті ведуча буде не тільки вказувати на недоліки ресторанів, але і допоможе їм усунути їх і вийти на якісно новий рівень. 

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY