detector.media
04.04.2016 10:01
Порошенко дав інтерв'ю українським телеканалам
Порошенко дав інтерв'ю українським телеканалам
Вчора, 3 квітня, три українські телеканали показали інтерв'ю Президент України Петра Порошенка.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Інтерв’ю транслювалося в ефірі телеканалу «Інтер» о 19.40, телеканалу «Україна» о 19.45 - після підсумкового випуску «Події тижня»,  на телеканалі ICTV - о 20.20, по завершенні програми «Факти тижня».

Перед цим в соцмережах активно обговорювалась реакція Петра Порошенка на редакційну статтю New York Times щодо корупції в Україні під час прес-конференції у ході його візиту до США.

Нагадаємо, газета New York Times опублікувала статтю про неефективну боротьбу із корупцією в Україні. Головна претензія звучала так:  президент, прем'єр-міністр і парламент України мають усвідомити, що Міжнародний валютний фонд і країни-донори, в тому числі США, не можуть продовжувати «кидати лопатою» гроші в корумповане болото, якщо уряд не почне формування демократичного правління, чого українці вимагали під час Майдану.

У відповідь Петро Порошенко заявив, що проти України ведеться гібридна війна, у т.ч. - шляхом розповсюдження інформації, яка дискредитує Україну. 

Користувачі зауважували, що президент повинен негайно зібрали прес-конференцію і пояснити свою позицію. Натомість Петро Порошенко дав роз’яснення у Facebook і написав, що його висловлювання щодо редакційної статті у New York Times невірно інтерпретували.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY