detector.media
25.03.2016 12:12
«1+1» запускає ранкову програму вихідного дня
«1+1» запускає ранкову програму вихідного дня
В суботу, 2 квітня, на каналі «1+1» відбудеться перший ефір програми «Сніданок. Вихідний» - нового інформаційно-розважального проекту від творців «Сніданку з 1+1».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Програма «Сніданок. Вихідний» націлена на родинний ранковий перегляд в компанії ведучих Валентини Хамайко та Олександра Попова. Рубрики програми допоможуть спланувати вікенд, розкажуть про новинки кіно, цікаві події для дорослих і дітей, підкажуть лайфхаки з прибирання квартири і підтримання ладу як вдома, так і в саду.

Особливе місце займуть кулінарні рубрики, яких також стане більше - щосуботи готуватиме і пригощатиме ведучий Руслан Сенічкін, в авторській недільній рубриці «Солодка неділя» ведуча Валентина Хамайко розкриє професійні пекарські секрети. Напередодні ввечері глядачі зможуть знайти списки продуктів для приготування страв разом з ведучими на сторінці «Сніданку. Вихідного» в Facebook.

Компанію телеглядачам у вихідні в своїх рубриках також складуть Наталія Підлісна, Анатолій Анатоліч, експерт-біохімік Гліб, «відчайдушна домогосподарка» Таміла та практикуючий лікар Ірина Медвєдєва. Про погоду за вікном глядачам буде повідомляти ведучий Олександр Попов. Його ефір на вихідних буде починатися з прямого включення з вулиці.

«Сніданок. Вихідний» виходитиме у прямому ефірі телеканалу «1+1» щосуботи з 8.00 до 10.00, щонеділі з 8.00 до 9.00. В сумі обидві програми складуть близько 18 годин прямого ефіру на тиждень.

«Ідея створення "Сніданку. Вихідного" виникла у нас близько півтора роки тому: мені як шеф-редактору дуже вже хотілося "захопити" побільше  ефірного часу. Але, в першу чергу, ми, звичайно ж, керувалися побажаннями та смаками нашої аудиторії - адже всі продукти телеканалу "1+1" максимально відповідають ритму життя і перевагам наших глядачів. "Сніданок. Вихідний", як і належить ранковій програмі вихідного дня, буде більш "розслабленим", спокійним, але, однозначно, не менш цікавим, ніж класичний "Сніданок з 1+1". Сприяють цьому унікальні авторські рубрики і ексклюзивний контент, який ми підготували для найважливішої  для нас людини - нашого глядача», - сказала шеф-редактор «Сніданку» Юлія Жмакіна.

Валентина Хамайко - українська актриса і телеведуча, яка повертається на телебачення після декількох років, які вона присвятила сім’ї та вихованню трьох дітей. Крім досвіду роботи на телебаченні, вона має сертифікат професійного кулінара-пекаря і серйозно захоплюється спортом: разом з чоловіком Андрієм брала участь в міжнародних марафонах, що проходили в Кракові і Бостоні, де подолала відстань в більш, ніж 42 км.

Інший ведучий програми «Сніданок. Вихідний» - актор театру і кіно Олександр Попов відомий глядачам каналу «1+1» за 24-серійної драми «Хазяйка» і 4-серійної мелодрами «Все одно ти будеш мій». Також він зіграв одну з головних ролей в спортивно-кримінальній драмі «Я з тобою», прем'єра якої запланована на 2016 рік.

Фото: «1+1»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY