detector.media
24.03.2016 19:10
«1+1» застерігає, що шахраї незаконно використовують бренд «Голос країни»
«1+1» застерігає, що шахраї незаконно використовують бренд «Голос країни»
Каналу «1+1» стало відомо, що невідомі особи незаконно вимагають у людей копії особистих документів, використовуючи бренд «Голос країни». Про це йдеться в повідомленні каналу.

На одній з інтернет-платформ були розміщені оголошення, де глядачам пропонували участь в зйомках проекту «Голос країни». При цьому, відправляючи заявку на участь у зйомці, особа отримувала лист із проханням надати поштою копії паспорта, ідентифікаційного коду та інших документів, а також власне фото з паспортом у руках.

Канал «1+1» офіційно заявляє, що для участі у зйомках «Голосу країни-6» не потрібно попереднє пред'явлення паспорта або будь-яких інших посвідчень. Всі документальні питання узгоджуються з учасником знімального процесу під час особистої зустрічі в день зйомки. Більш того, на даний момент всі етапи шостого сезону проекту, крім прямих ефірів, вже записані.

А щоб відвідати прямі ефіри «Голосу країни-6», охочі глядачі з середини квітня зможуть придбати квитки в касах компанії «Карабас». Найближчі прямі ефіри проекту відбудуться в травні 2016 року.

Канал «1+1» просить глядачів бути пильними і повідомляти про оголошення та пропозиції, які викликають сумнів, за адресою: a.gryniuk@production.1plus1.tv.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY