detector.media
26.02.2016 12:17
ZIK покаже документальну стрічку «Борис Нємцов. Вбивство під стінами Кремля»
ZIK покаже документальну стрічку «Борис Нємцов. Вбивство під стінами Кремля»
27 лютого на телеканалі ZIK вийде документальний фільм «Борис Нємцов. Вбивство під стінами Кремля». Показ стрічки присвячено річниці вбивства російського опозиційного політика 27 лютого 2015 року у Москві.

Стрічка вийде в ефірі о 22.30, повідомляє прес-служба телеканалу ZIK.

Стрічка «Борис Нємцов. Вбивство під стінами Кремля» німецько-російського виробництва. Автори сценарію та режисери - Михайло Фішман, Любов Камиріна, Мілана Мінаєва.

«Без кричущої сенсаційності, без нав'язування висновків, фактологічно виважений продукт. Такий собі символічний підсумок на проміжному етапі. Повільний темпоритм кінорозповіді про те, з чого починав, чого досяг та чим заплатив за свою боротьбу Борис Нємцов, не напружує, але замислює. Одна куля в спину та ще п'ять – серйозне попередження усім незгодним: недоторканих немає. Як і стрічка – твердження того, що свободу не зупинити і не вбити», - анонсує телеканал.

«Як на мене, це трансляція історії сучасної Росії через життя справжньої людини», – сказав медіадиректор медіахолдингу ZIK Віталій Докаленко.  

28 лютого о 23.30 телеканал ZIK покаже ексклюзивне інтерв'ю Сергія Смальчука із донькою вбитого опозиціонера Жанною Нємцовою.    

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY