detector.media
23.02.2016 15:14
У березні на «2+2» стартує новий футбольний телесезон
У березні на «2+2» стартує новий футбольний телесезон
На каналі «2+2» у березні розпочнуться прямі трансляції матчів Кубку України та 17-го туру Чемпіонату України з футболу, повідомляє прес-служба телеканалу.

Крім прямих трансляцій матчів Чемпіонату та Кубку України, канал «2+2» також покаже розслідування проекту «Гра без правил», новий сезон футбольно-аналітичного ток-шоу «Профутбол» з Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою. У новому футбольному теелсезоні відбудеться також прем’єра документальних спецпроектів

«У новому сезоні крім наших фірмових прямих трансляцій та улюбленого «Профутболу» ми плануємо показати низку прем’єрних документальних проектів, присвячених видатним особистостям або важливим футбольним подіям. Першим таким проектом стане прем’єра фільму "Тренер" про Мирона Маркевича. Також у березні до ефіру повертається проект журналістських розслідувань "Гра без правил" про корупцію та інші тіньові сторони вітчизняного футболу», – сказав керівник Управління спортивних проектів «1+1 медіа» Степан Щербачов.

5 березня на каналі «2+2» відбудуться прямі трансляції двох матчів 17-го туру Чемпіонату України: «Чорноморець» - «Карпати» (початок о 13.50) і «Динамо» - «Дніпро» (початок о 16.45).

Коментувати матч між київським «Динамо» і дніпропетровським «Дніпром», який пройде на стадіоні НСК «Олімпійський», будуть Володимир Кобельков і експерт програми «Профутбол» Едуард Цихмейструк.

Після завершення матчу на «2+2» відбудеться прем’єра документального проекту «Тренер», присвяченого наставнику дніпропетровської команди Мирону Маркевичу. У неділю, 6 березня, о 21.30 команда «Профутболу» в прямому ефірі підіб’є підсумки футбольного тижня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY