detector.media
23.02.2016 15:03
Канал «1+1» запускає шоу «Розсміши коміка. Діти»
Канал «1+1» запускає шоу «Розсміши коміка. Діти»
У квітні на телеканалі «1+1» стартує новий формат розважального гумористичного шоу «Розсміши коміка. Діти» виробництва студії «Квартал 95».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У шоу «Розсміши коміка. Діти» братимуть участь талановиті діти віком від 5 до 13 років. Їх основне завдання - протягом однієї хвилини виступити з будь-яким номером оригінального жанру – скетчем, акторською мініатюрою, монологом, пантомімою, смішним віршем, піснею чи будь-яким іншим номером, який змусить посміхнутися хоча б одного з двох членів журі.

За правилами шоу, завдання суддів - не сміятися. Якщо хоча б один з членів журі (або обидва) посміхнувся, учасник шоу отримує грошовий гонорар за перший тур. Далі він має вибір - або пройти в наступний тур і отримати можливість заробити набагато більшу суму грошей, або ж відмовитися від подальшої участі, але забрати виграний приз. Якщо ж в наступному турі учаснику не вдається змусити журі посміхнутися, він втрачає всі зароблені раніше гроші.

Ведучою нового шоу стала співачка Настя Каменських. Раніше вона брала участь в іншому дитячому проекті телеканалу «1+1» - «Маленькі гіганти», в якому була тренером однієї з команд.

«Я щаслива брати участь в таких шоу, де можна побачити творчі прояви дітей – такі щирі та безпосередні. Це надихає на 100%. У роботі з дітьми є тільки одна складність - це їхні сльози, коли щось не виходить, коли вони програють. Зі свого досвіду роботи в дитячих проектах можу сказати, що діти часто проявляють себе більш зібраними та професійними, ніж будь-який дорослий. В «Розсміши коміка. Діти» я точно буду на стороні дітей», - коментує Настя Каменських, ведуча дитячого гумористичного шоу.

У складі журі «Розсміши коміка. Діти» - Володимир Зеленський і Євген Кошовий.

Нагадаємо, канал «1+1» оголосив кастинг другого сезону дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти».

 

Фото телеканалу «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY