detector.media
18.02.2016 10:10
Серіаліті «Київ вдень і вночі» стартує на Новому каналі на початку березня
Серіаліті  «Київ вдень і вночі» стартує на Новому каналі на початку березня
Прем’єра серіаліті «Київ вдень і вночі», створеного за популярним німецьким форматом Berlin-Tag&Nacht, відбудеться на Новому каналі 8 березня.

Про це повідомляться на сайті телеканалу.

Першій епізод серіалі вийде в ефірі о 22.00.

Про запуск проекту «Київ вдень і вночі» на Новому каналі стало відомо у березні минулого року. За сюжетом серіаліті, шість молодих людей із різних куточків України з різним досвідом і життєвими позиціями зважуються переїхати до столиці. У їхніх планах - підкорити Київ і змінити своє життя на краще. На шляху до своєї мрії герої зіткнуться зі зрадою друзів та коханих, приниженням і підставами на роботі, безгрошів'ям, ризиком втратити дах над головою, проблемами з законом, а також із спокусами великого міста - аферами, легкими грошима, стосунками без зобов'язань, нескінченними тусовками.

Над створенням проекту працює Творче об'єднання під керівництвом Ксенії Бугримової. Зйомки проекту стартували у серпні 2015 року.

14 лютого відбулась презентація саунтреку для проекту «Київ вдень та вночі». Пісню написали музиканти українського гурту O.Torvald. Автор тексту – фронтмен групи Євген Галич, автори музики – Денис Мезюк і Євген Галич.

«Ми давно дружимо з Новим каналом. Творча група серіаліті запропонувала написати титульний саундтрек. Для нас це було честю і задоволенням. Ми зробили кілька варіантів, але світ побачить лише одна з версій. Пісня не схожа на те, що зазвичай пише група O.Torvald», – сказав Євген Галич.

Нагадаємо, до весняного сезону Новий канал готує крім старту серіаліті «Київ вдень і вночі» третій сезон реаліті «Серця трьох», а також перезапуск шоу «Від пацанки до панянки», яке раніше виходило на каналі «1+1».

 

Фото - epizod.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY