detector.media
30.09.2015 18:33
СБУ підозрює мешканця Жовтих Вод в антиукраїнській пропаганді в соцмережах (ВІДЕО)
СБУ підозрює мешканця Жовтих Вод в антиукраїнській пропаганді в соцмережах (ВІДЕО)

Служба безпеки України (СБУ) затримала у місті Жовті Води (Дніпропетровська область) місцевого мешканця, який підозрюється у веденні антиукраїнської пропаганди в соціальних мережах. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

 

Підозрюваний, повідомляє СБУ, поширював матеріали, спрямовані на дискредитацію органів державної влади та ЗС України, зрив мобілізації, дестабілізацію ситуації в країні та популяризацію терористичних організацій «ДНР/ЛНР».

 

На початку року він встановив контакт зі спецслужбами Російської  Федерації, за вказівкою яких намагався збирати інформацію про кількість військової техніки, що знаходиться на ремонтних базах у місті, волонтерські центри та добровольців, які беруть участь у військових діях.

 

Під час обшуку співробітники Управління СБ України в Дніпропетровській області вилучили у підозрюваного комп'ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

 

 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України.

 

Нагадаємо, у вересні співробітники Служби безпеки України затримали в Дніпропетровську колишнього бійця спецпідрозділу міліції «Беркут», якого підозрюють у веденні активної антиукраїнської пропаганди в соціальних мережах.

 

У серпні  Служба безпеки України затримала мешканця Дніпропетровська, який підозрюється у тому, що вів антиукраїнську пропаганду в соціальних мережах за гроші кураторів з Російської Федерації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY