detector.media
30.09.2015 13:54
1 жовтня запрацює українська мультимедійна платформа іномовлення (ВІДЕО)
1 жовтня запрацює українська мультимедійна платформа іномовлення (ВІДЕО)

1 жовтня о 12:00 Міністерство інформаційної політики запустить оновлену мультимедійну платформу іномовлення на базі державних телерадіокомпаній «Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення"», «Банківське телебачення» (БТБ) та інформаційного агентства «Укрінформ». Про це оголосив міністр інформаційної політики Юрій Стець на засіданні Кабінету Міністрів України 30 вересня.

 

«Завтра, о 12:00 1 жовтня, ми запустимо оновлену мультимедійну платформу іномовлення. Я дякую журналістам УТР, «Укрінформу», БТБ», - сказав пан Стець.

 

За його словами, телеканал іномовлення UATV мовитиме з трьох супутників на п'ять континентів.

 

До повноцінного створення мультимедійної платформи іномовлення ще потрібні два голосування у Верховній Раді та підпис Президента під законом «Про систему іномовлення України», наголосив пан Стець.

 

 

Нагадаємо, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 червня ДТРК «Всесвітня служба УТР» та інформаційне агентство «Укрінформ» були передані від Держкомтелерадіо до сфери управління Міністерства інформаційної політики. Ще раніше, в березні, до Мінініформполітики було передано телекомпанію Національного банку «Банківське телебачення» (БТБ).

 

13 липня Кабінет Міністрів України вніс до парламенту законопроект «Про систему іномовлення України».

 

12 серпня на засіданні уряду Юрій Стець представив презентацію мультимедійної платформи іномовлення України.

 

28 серпня на засіданні уряду Юрій Стець презентував новий логотип українського каналу іномовлення - UATV. Слоган каналу - «Завжди поруч».

 

17 вересня державна ТРК «Всеукраїнська служба УТР» змінила у своїй ліцензії логотип УТР на UATV (в ефірі буде використовуватися логотип UA).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY