detector.media
25.09.2015 11:33
«Шустер live» знову не вийде на «1+1»
«Шустер live» знову не вийде на «1+1»

Сьогодні, 25 вересня, суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» знову не вийде в ефір каналу «1+1». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Замість «Шустер live» о 20:15 на каналі вийдуть фільми «Перевізник-1» і «Перевізник-2».

 

«Такі зміни в програмній сітці обумовлені тим, що між каналом і студією залишилася низка неузгоджених юридичних моментів, для вирішення яких потрібен певний час», - пояснили на каналі.

 

Стосовно подальших виходів проекту «Шустер live» в ефірі «1+1» у прес-релізі сказано: «Між каналом і студією підписано довгострокову угоду, яка передбачає авансування низки програм. Канал виконав свої зобов'язання і сплатив у повному обсязі всі необхідні платежі». Таким чином, з повідомлення залишається незрозумілою подальша доля програми на каналі.

 

Як повідомляла ТК, 25 вересня «Шустер live» точно вийде на супутниковому каналі «Савік Шустер студії» 3s.tv та в інтернеті. Теми випуску - «Блокада Криму : народна дипломатія?» та «Журналісти non grata: європейський вибір?».

 

 

Перелік провайдерів, у мережах яких ретранслюється телеканал 3s.tv, можна завантажити тут.

 

Нагадаємо, 18 вересня суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» не вийшло в ефірі каналу «1+1». На телеканалі повідомили, що вирішили перенести ефір програми: «Канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше».

 

Приблизно о 20.30 програма почала транслюватися в прямому ефірі каналу «112 Україна».

 

«Нас зняли з ефіру, ми про це дізналися за дві хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника каналу з Адміністрацією ПрезидентаЯ вдячний каналу "112 Україна" за можливість вийти в прямому ефірі», - заявив ведучий Савік Шустер.

 

Під час ефіру телеканал «1+1» надіслав Савіку Шустеру офіційного листа за підписом генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка, у якому повідомив, що згідно з умовами ліцензійного договору програма «Шустер live» не може виходити в ефірі каналу «112 Україна». Цей лист Савік Шустер продемонстрував в ефірі ток-шоу і заявив, що в ліцензійному договорі водночас не йдеться по можливість каналу «1+1» вилучати програму «Шустер live» зі свого ефіру, коли йому заманеться.

 

Згодом прес-секретар Президента України  Святослав Цеголко заявив, що Адміністрація Президента не причетна до невиходу програми «Шустер live» в ефір 18 вересня. Також пан Цеголко закликав автора та ведучого програми Савіка Шустера оприлюднити докази щодо звинувачень на адресу АП.

 

Незалежна медіа-профспілка засудила «брутальне ставлення» до програми «Шустер live» з боку керівництва медіахолдингу «1+1 медіа». Водночас, медіапрофспілка констатувала, що конфлікт лише формально має відношення до порушення принципу свободи слова.

 

Суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» почало виходити на каналі «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло два випуски. З лютого до липня цього року програма «Шустер live» виходила в ефірі телеканалу «112 Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY