detector.media
22.09.2015 12:00
СТБ розпочинає роботу над дитячим реаліті-шоу за форматом Kid Nation
СТБ розпочинає роботу над дитячим реаліті-шоу за форматом Kid Nation

Телеканал СТБ розпочинає роботу над новим проектом - дитячим реаліті-шоу за американським форматом Kid Nation. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За умова формату, діти від 8 до 16 років беруться будувати власне місто мрії без дорослих. 25 юним учасникам за 45 днів необхідно побудувати в прямому і переносному сенсі місто на покинутій території під наглядом ведучого. Дітям доведеться самостійно управляти містом, виробляти власні принципи і закони, за якими житиме їхнє суспільство, і вчитися абсолютної самостійності.

 

Проект виробляє ТО Олексія Гладушевського («Холостяк», «Зважені та щасливі», «Супермодель по-українськи»). Керівник проекту - Оксана Кузьменко.

 

На думку творців української адаптації, проект стане винятковим серед дитячих телешоу: «Ми маємо справу з підростаючим поколінням, а це проекція дорослих, суспільства, в якому вони живуть, проекція власне нас. Діти відрізняються безпосередністю і незатуманеною свідомістю, вони тільки починають пізнавати світ і часто копіюють поведінку своїх батьків. Це шоу дозволить побачити ідеальне майбутнє очима дітей і помилки дорослого світу, яких ми, можливо, не помічаємо», - вважає Олексій Гладушевський.

 

Телеканал уже оголосив кастинг учасників майбутнього шоу. Для участі в кастингу необхідно заповнити анкету на сайті СТБ.

 

Оригінальне шоу Kid Nation вийшло в ефір американської телемережі CBS у 2007 році. Після першого сезону телеканал вирішив закрити шоу.

 

Нагадаємо, що у квітні телеканал СТБ розпочав роботу над новим талант-шоу, учасниками якого будуть діти до 16 років. Формат шоу - власна розробка каналу. Виробництвом займається творче об'єднання СТБ під керівництвом Оксани Болкун («Х-фактор»). Навесні розпочався кастинг учасників проекту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY