detector.media
21.09.2015 11:48
Ранковий випуск програми «События» на «Україні» вестиме Віталій Школьний
Ранковий випуск програми «События» на «Україні» вестиме Віталій Школьний

З понеділка, 21 вересня, новим ведучим ранкового випуску інформаційної програми «События» на каналі «Україна» став Віталій Школьний. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Віталій Школьний працює на телеканалі «Україна» більше чотирьох років. Він приєднався до команди каналу у вересні 2011 року в якості редактора міжнародної кореспондентської мережі департаменту інформаційного мовлення.

 

«Для мене посада ведучого на загальнонаціональному каналі - це велика відповідальність, насамперед, перед глядачем, довіру якого я постараюся виправдати», - сказав Віталій Школьний.

 

«Одним з ключових напрямків розвитку інформаційного мовлення каналу «Україна» є люди. Ми прагнемо створити найбільшу професійну команду на ринку та сприяємо розвитку співробітників усередині компанії», - сказав головний редактор каналу «Україна» Юрій Сугак.

 

Віталій Школьний народився в Білій Церкві (Київська область). Закінчив Інститут журналістики Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Кар'єру в медіагалузі почав понад 10 років тому. За цей час працював на загальнонаціональних каналах і радіо, пройшов шлях від журналіста до редактора і ведучого новин.

 

Нагадаємо, наприкінці серпня канал «Україна» підтвердив, що ведучий ранкового випуску інформаційної програми «События» Олександр Мозговий звільняється з телеканалу. Водночас медіатаблоїд «Дуся» повідомив, що колишній телеведучий переїжджає до окупованого терористами Донецька і буде працювати у «ДНР». Сам екс-ведучий відмовився коментувати цю інформацію.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY