detector.media
18.09.2015 13:11
Віталій Докаленко став медіадиректором ZIK
Віталій Докаленко став медіадиректором ZIK

Віталій Докаленко призначений на посаду медіадиректора медіахолдингу ZIK. Про це повідомили «Детектор медіа» у прес-службі холдингу.

 

Свого часу Віталій Докаленко був генпродюсером телеканалу СІТІ, керував телеканалом «Тоніс», був президентом Національної  телекомпанії України, генеральним продюсером продакшну групи каналів «1+1», працював головним режисером Нового каналу, очолював продакшн проектів «Пекельна кухня» та «На ножах» на «1+1».

 

Генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич відзначає великий досвід  та професійність новопризначеного медіадиректора. «Важко переоцінити майстерність Віталія і знання усіх тонкощів функціонування телепростору країни. При нашому першому знайомстві відразу стало зрозуміло, що менеджер такого формату - ідеальна кандидатура для медіа-холдингу, зокрема телеканалу ZIK, виробництво якого тільки набирає обертів і виходить на зовсім інші горизонти», - сказав він.

 

Після призначення Віталій Докаленко повідомив про завдання, яким перед ним поставлені. «Переді мною стоїть завдання - виведення телеканалу ZIK на новий рівень, підтягнення нинішніх проектів до однакового якісного показника і запуск нових програм», - сказав він.

 

Як писала «Детектор медіа»,  у липні генеральним директором медіахолдингу ZIK cтав Ігор Туркевич, який до цього обіймав посаду заступника головного керівника медіа-структури Ігоря Дедишина. У серпні заступником генерального директора медіахолдингу ZIK було призначено Вадима Зака, який до цього обіймав посаду виконавчого продюсера телеканалу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY