detector.media
17.09.2015 12:26
Телеканал УТР став UATV
Телеканал УТР став UATV

Український державний канал іномовлення УТР (Державна телерадіокомпанія «Всеукраїнська служба "Українське телебачення і радіомовлення"») змінив логотип УТР на UATV (в ефірі буде використовуватися логотип UA). Відповідні зміни до ліцензій компанії внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 17 вересня.

 

Як повідомив генеральний директор УТР Михайло Шматов, в ефірі буде зображено логотип UA, а UATV - це додаткова торгова марка, якою володіє компанія. У ліцензійній справі мовника вказано, що компанія подала заявки про видачу патентів України на промислові знаки UA та UA/TV та отримала розписи «Укрпатенту» від 15 і 16 вересня.

 

Також Нацрада внесла зміни до ліцензії УТР в частині власника (замість Державного комітету телебачення і радіомовлення власником стало Міністерство інформаційної політики) та редакційної ради. З редакційної ради вибули Дмитро Кравченко, Ігор Толстих, Сергій Абрамов, Михайло Шматов, Микола Шкарабан, Володимир Земляний, Тамара Карпенко, Петро Марчук. Натомість до складу редакційної ради увійшли Юлія Татарченко, Світлана Махонько, Марія Кірсанова, Наталія Бойчук, Ярослава Гурбик, Олександр Панченко, Вадим Крамар, Юлія Куліш.

 

Михайло Шматов повідомив, що нині допрацьовується нова програмна концепція мовлення UATV, яку буде презентовано найближчим часом.

 

Нагадаємо, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 червня ДТРК «Всесвітня служба УТР» було передано від Держкомтелерадіо до сфери управління Міністерства інформаційної політики. Новий логотип українського каналу іномовлення UATV було презентовано на засіданні Кабінету Міністрів України 28 серпня. Слоган каналу - «Завжди поруч».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY