detector.media
10.09.2015 17:42
Держкіно надасть кінофестивалю «Молодість» майже вдвічі менше коштів, ніж минулого року
Держкіно надасть кінофестивалю «Молодість» майже вдвічі менше коштів, ніж минулого року

Державне агентство України з питань кіно надасть на проведення 45-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість»  фінансування у сумі 552 тис. грн. Про це під час прес-конференції команди кінофоруму 10 вересня повідомив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

 

Суму, за словами очільника відомства, було сформовано, виходячи з фінансових можливостей Держкіно. «Ми сподівалися надати всі 45 мільйонів», - прокоментував Пилип Іллєнко.

 

Він запевнив, що окрім фінансової підтримки  Держкіно долучиться до заходів «Молодості» і з «організаційною, інформаційною та моральною підтримкою».

 

Як нагадав Пилип Іллєнко, співпраця Держкіно з «Молодістю» не обмежується проведенням кінофестивалю. Наприклад, відомство у співпраці з Фондом Ігоря Янковського проводить заходи із популяризації українського кіно за кордоном.

 

Нагадаємо, як розповів у коментарі «Детектор медіа» генеральний директор КМКФ «Молодість» Андрій Халпахчі, цього року на ювілейний 45-й кінофорум необхідно залучити 600-700 тис. доларів.

 

Минулого року на організацію 44-го КМКФ «Молодість» із Держкіно була укладена угода про фінансування на суму у 950 тис. грн.

 

 «Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY