detector.media
10.09.2015 09:58
ZIK покаже телемарафон, присвячений Форуму видавців у Львові
ZIK покаже телемарафон, присвячений Форуму видавців у Львові

У суботу, 12 вересня, на телеканалі ZIK вийде спецпроект, присвячений XXII Форуму видавців у Львові, який відбувається цього року з 9 по 13 вересня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

О 19.00 розпочнеться телемарафон, який традиційно проводить канал ZIK, що виступає співорганізатором головної книжкової події країни.  Упродовж двох годин у студії ведучий Остап Дроздов вестиме розмови про літературу, культуру, політику та останні події в Україні з топ-гостями книжкового ярмарку.

 

«З Форумом видавців ми - багаторічні партнери. Цікаво, що його організатори, пропагуючи читання (у різні роки слоганами заходу були: "Люди, читайте!", "Час читати!"...), таким чином виховують, наприклад, для нас вдумливих глядачів. Тому ми, з усвідомленням усієї важливості справи, щороку організовуємо щоденники події, телемарафон, що дозволяє долучитися до всеукраїнського книжкового свята кожному», - сказав генпродюсер телеканалу ZIK Данило Нікуленко.

 

«Форум - це унікальне культурне середовище. Ми пропонуємо нашим глядачам зануритися в нього. Цьогоріч тематичний спектр заходів у рамках Форуму орієнтований на освіту, медіа, милосердя. Серед запрошених гостей - культурні та моральні авторитети, з якими нам також пощастить поспілкуватися наживо. Тому не пропустіть!», - зазначив незмінний куратор і ведучий телемарафону Остап Дроздов.  

 

Нагадаємо, в інтерв'ю «Детектор медіа»  генеральний продюсер каналу ZIK Данило Нікуленко повідомив, що цієї осені телеканал представить політичний та громадський проекти «Рада 8.0» і «LifeKoд: Данило Яневський», журналістські розслідування в медицині «Лікарські таємниці» та в діяльності міського самоврядування «Таємниці ратуші», антихам-шоу «Почни із себе». Також ZIK запустить міжпрограмні продукти «Співаник» та «Говірник».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY