detector.media
03.09.2015 20:10
Креативний продюсер «Голосу країни» Олег Боднарчук залишив «1+1» продакшн
Креативний продюсер «Голосу країни» Олег Боднарчук залишив «1+1» продакшн

Режисер і креативний продюсер проектів каналу «1+1» Олег Боднарчук прийняв рішення залишити компанію «1+1 продакшн». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

В «1+1 продакшн» він пропрацював два роки. За цей час були реалізовані «Голос країни. Перезавантаження», документально-музичний фільм про Тіну Кароль «Сила любові та голосу», «Голос. Діти - 2» і «Голос країни - 5», над якими пан Боднарчук працював у якості креативного продюсера та режисера.

 

«Причина мого уходу з 1+1 насправді криється в мені самому. Я ніколи довго не сидів на одному місці. Кожний проект - це як школа, у ньому є нові знання: специфіка виробництва, певний ухил у якусь зі сфер творчості. Але школу треба колись закінчувати, отримувати диплом і йти вчитися далі», - згодом пояснив він у Facebook мотиви свого рішення.

 

До «1+1 продакшн» Олег Боднарчук працював над шоу перевтілень «Шоумастгоуон» на Новому каналі, «Один в один» у Росії і «Як дві краплі» на каналі «Україна». Усі вони є адаптацією іспанського формату Your Face Sounds Familiar.

 

За його словами школа «Голосу країни» - наймузичніша з усіх музичних. «Я з таким захватом вивчав усі тонкощі створення вокальних творів... Скільки було цікавих інтерпретацій забутих пісень, багато з яких знайшли нове життя. Ми розбирали артиста на частини разом з піснею та клеїли з усього цього один цілий єдиний твір. Скільки нових інструментів у руках з'явилося в мене як у режисера...» - розповів він про свій досвід на «1+1».

 

Нагадаємо, що влітку 2015 року Олег Боднарчук поставив номер для танцювальної пари в шоу America's Got Talent. Цей номер викликав фурор серед глядачів і суддів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY