detector.media
27.08.2015 13:39
На НЛО TV виходить четвертий сезон програми «Роздовбаї»
На НЛО TV виходить четвертий сезон програми «Роздовбаї»

У суботу, 29 серпня, в ефірі каналу НЛО TV вийде прем'єра четвертого сезону розважальної програми власного виробництва «Роздовбаї». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма виходитиме щосуботи о 16.10.

 

У новому сезоні троє молодих ведучих продовжать ставити експерименти і кидати виклик здоровому глузду. Програма «Роздовбаї» складатиметься з чотирьох дослідів і двох рубрик - «Впихнути невпихуєме», «Зроблено шефом», а також рубрики Slow Motion - в якій показують кадри, зняті на спеціальну камеру в режимі запису 400 кадрів за секунду.

 

У нових випусках програми взяли участь представники українських ЗМІ та ведучі телеканалу НЛО TV. Журналісти змагалися проти ведучих у рубриці «Впихнути невпихуєме». Учасники трощили техніку, що рухається: автомобільний причіп, візок із супермаркету, картоплесаджалку, пересувний холодильник для морозива.

 

У новому сезоні глядач дізнається, чи можна їздити на «Таврії», якщо відрізати половину машини, як добути вогонь за допомогою акумулятора телефону, що не можна класти в духовку, як зробити чай в лісі, як висушити одяг в духовці, як приготувати сніданок за допомогою праски та плойки та багато іншого.

 

 

Ведучі програми - Сержіо Куніцин, Тетяна Дороніна, Михайло Косяк. Режисер - Сергій Піддубний.

 

Нагадаємо, «Роздовбаї» - розважальне шоу власного виробництва телеканалу НЛО TV, яке виходить з початку 2014 року. У проекті троє «дивакуватих» ведучих проводять досліди і спростовують або доводять різні теорії. Наприкінці липня 2014 року телеканал запрошував на кастинг для участі в третьому сезоні шоу «Роздовбаї». Третій сезон програми «Роздовбаї. Вибухова хвиля» вийшов у листопаді минулого року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY