detector.media
20.08.2015 18:38
Нацрада перенесла розгляд питання про переоформлення ліцензій групі компаній «112 Україна»
Нацрада перенесла розгляд питання про переоформлення ліцензій групі компаній «112 Україна»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла на наступне засідання розгляд питання щодо переоформлення ліцензій п'яти компаніям, які мають ліцензії на регіональне цифрове ефірне мовлення та об'єднані в мережу каналу «112 Україна»: ТОВ «ТВ-Вибір», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Лідер ТВ» і ТОВ «Аріадна ТВ». Відповідне рішення ухвалено на засіданні 20 серпня.

 

Причина перенесення розгляду питання - неявка на засідання Нацради представників вказаних вище компаній. Натомість на засіданні була присутня знімальна група каналу «112 Україна». Проект рішення Нацради передбачав відмову в переоформленні ліцензій усім п'яти компаніям.

 

Нагадаємо, 23 липня Нацрада оштрафувала ТОВ «ТВ-Вибір», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Лідер ТВ» і ТОВ «Аріадна ТВ» на загальну суму 131 тис. 240 грн. Причина накладання штрафу - невиконання групою компаній «112 Україна» рішень і розпоряджень регуляторного органу щодо усунення порушень, за які вони раніше отримали по три попередження, а саме - невідповідність логотипу, формату і програмної концепції тим, що зазначені в ліцензіях.

 

Раніше Нацрада вже тричі відмовляла ТОВ «ТВ Вибір», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Новий формат», ТОВ «Лідер ТВ» і ТОВ «Аріадна ТВ» у переоформленні їхніх ліцензій у зв'язку зі зміною програмної концепції на інформаційну на підставі того, що конкурс, у якому перемогли ці п'ять мовників, проводився для категорії регіонального та місцевого мовлення з визначеними конкурсними умовами. Унаслідок цифрового конкурсу без частот залишилися понад 130 регіональних і місцевих мовників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY