detector.media
15.07.2015 15:21
У серпні «Медіа Група Україна» запустить власну послугу телебачення за технологією OTT
У серпні «Медіа Група Україна» запустить власну послугу телебачення за технологією OTT

У серпні провайдер цифрового інтерактивного телебачення Oll.tv, що входить до складу медіахолдингуname="_GoBack"> «Медіа Група Україна», запускає нову послугу платного телебачення за технологією OTT для прямого продажу користувачам поза мережами інтернет-провайдерів. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

 

Рік тому компанія «Діджитал скрінз», що представляє бренд Oll.tv, отримала ліцензію IPTV-провайдера на всю Україну та увійшла в сегмент операторського IPTV/OTT-телебачення в партнерстві з телеком-провайдерами України «Укртелеком», Vega, «Фрінет», «Датагруп», Airbites та інших.

 

Нова ОТТ-послуга буде доступною для купівлі всіма користувачами інтернет, які користуються будь-якими мережами.

 

До складу послуги входять близько 100 українських і міжнародних телеканалів, зібраних у кількох тематичних пакетах («Ефір», «Кругозір», «Дитячий», «Чоловічий», «Кіно», «Музика» та «Футбол»), відеотека з тисячами фільмів, мультфільмів, програм, музичні кліпи, більше сотні радіостанцій та ексклюзивний спеціалізований сервіс прямих трансляцій футбольних матчів, правами на які володіє «Медіа Група Україна».

 

«Тепер Oll.tv працюватиме в будь-якій мережі доступу в інтернет, у будь-якому будинку і взагалі в будь-якому місці. Підключення дуже швидке, без контракту, користувач має лише зареєструватися на нашому сайті та підключити послугу, не виходячи з дому», - каже директор «Діджитал скрінз» Георгій Барзашвіли.

 

За його словами, перегляд орієнтовано на smart-телевізори Samsung, LG та ін., а тим, у кого таких телевізорів немає, Oll.tv пропонує за додаткову сплату телевізійну приставку-медіаплеєр.

 

Також Oll.tv оновлює всю лінійку мобільних додатків, і будь-який контент можна буде дивитися де завгодно, в тому числі й у нових 3G мережах.

 

При цьому OLL.TV продовжує розвивати співпрацю з інтернет-провайдерами.

 

«Це важливий крок для бізнесу провайдера та унікальний для ринку, тепер у Oll.tv є спеціалізовані продукти для двох бізнес-сегментів: для телеком-партнерів і для кінцевих споживачів. Ці продукти дуже чітко диференційовані та не заважають один одному», - пояснює директор з розвитку бізнесу «Медіа Група Україна» Олексій Куракін.

 

Як відомо, на ринку OTT працюють такі провайдери, як Divan.tv і Megogo. Зокрема, Divan.tv мав тривалий судовий процес із холдингом «Медіа Група Україна» щодо можливості трансляції його каналів, однак програв його. На думку Divan.tv, «Медіа Група Україна» порушувала правову рівність учасників ринку і забороняла Divan.tv транслювати свій контент, оскільки готувалася до запуску власного ОТТ-сервісу.

 

Довідка:

IPTV - технологія передачі відео на IP-адресу користувача (тільки один пристрій) через мережу інтернет-провайдера.

 

OTT - технологія, яка дозволяє надавати користувачу відео, телеканали та цифрові функції управління переглядом через інтернет, без участі провайдера та більш ніж на один пристрій.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY