detector.media
13.07.2015 15:06
Президент Петро Порошенко подякував журналістам і оцінив книгу «1+1» «Війна очима ТСН»
Президент Петро Порошенко подякував журналістам і оцінив книгу «1+1» «Війна очима ТСН»

Вчора, 12 липня, під час зустрічі з Петром Порошенком ведуча підсумкового випуску програми «ТСН Тиждень» Алла Мазур подарувала Президентові України примірник нової книги телеканалу «1+1» «Війна очима ТСН». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Ви маєте інформацію про фронт від військових, а ось, що побачило журналістське око. Це особисті враження моїх колег - фронтових кореспондентів телеканалу "1+1", який випустив книжку "Війна очима ТСН"», - презентувала книгу ведуча.

 

«Я думаю, що ця книга буде мати величезний фактор патріотичного виховання, додасть аргументів, щоб любити Україну, Збройні сили, знати історію. Я дуже дякую журналістам "1+1" та інших каналів і вам особисто, які чесно роблять свою працю», - зазначив Петро Порошенко.

 

Книгу можна придбати на сайті та у книгарнях України.

 

Наприкінці минулого року Петро Порошенко відмітив книгу «94 дні. Євромайдан очима ТСН», додавши її у власний список найкращих книг 2014 року.

 

Нагадаємо, «Війна очима ТСН» - це книга та мультимедійний проект, що складається з 28  історій у вигляді есе, а також розширеної версії відео-розповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті war.tsn.ua. Герої проекту - журналісти та оператори, які їздять у відрядження до зони АТО.

 

Телеканал «1+1» спрямує частину коштів від продажу книг «Війна очима ТСН» на благодійність. Про це 7 липня на презентації книги і мультимедійного спецпроекту телеканалу «1+1» «Війна очима ТСН» повідомив генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

«Війна очима ТСН» - це вже друга книга Телевізійної служби новин. Перша - «94 дні. Євромайдан очима ТСН» - була презентована в листопаді 2014 року та розійшлася майже десятитисячним накладом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY