detector.media
04.06.2015 12:55
Держкомтелерадіо створив інтернет-платоформу «Розкажи про героя» з матеріалами про АТО
Держкомтелерадіо створив інтернет-платоформу «Розкажи про героя» з матеріалами про АТО

Державний комітет телебачення і радіомовлення України започатковує новий проект «Розкажи про героя», мета якого - зібрати на одній інтернет-платформі аудіовізуальні твори про події на сході України для поширення їх у ЗМІ. Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

На інтернет-платформі буде зібрана аудіовізуальна продукція (фільми, теле та радіопрограми, ролики тощо) про події на сході України, протистояння загарбницькій політиці Росії. Телерадіоорганізації усіх форм власності можуть розмістити на платформі свої власні твори. Водночас всі розміщені твори ЗМІ зможуть безперешкодно отримувати та використовувати для трансляції.

 

«Вітчизняні телерадіоорганізації вже створили тисячі аудіовізуальних розповідей про подвиги і втрати, бойовий шлях Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів, волонтерів, лікарів та інших учасників визвольної війни українського народу. Всі ці твори складають сучасний літопис новітньої історії України. Важливо, щоб кожний фільм, кожна радіопрограма мали якомога більшу аудиторію і сферу поширення», - сказав Богдан Червак, перший заступник голови Держкомтелерадіо.

 

Аби долучитися до проекту, треба надіслати посилання про свій аудіовізуальний твір на електронну скриньку pol@tvradio.gov.ua  та надати Держкомтелерадіо невиключні права на публічне використання цього твору на телевізійних каналах України та його фрагментів для анонсування показів.

 

Завантажити розміщену аудіовізуальну продукцію можна за посиланням ftp://ato5:111111@81.30.161.206/.

 

Зараз на інтернет-платформі розміщено фільми «Батальйон Чернігів», «Дальні барикади», «Національна гвардія», які ЗМІ можуть безоплатно використовувати у своїй роботі.

 

Додаткову інформацію щодо проекту Держкомтелерадіо можна отримати за тел. (044) 279-32-94.

 

Нагадаємо, перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак звернувся до засобів масової інформації всіх форм власності із закликом привести їх діяльність у відповідність до вимог Закону «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки», який вступив у дію після прийняття Верховною Радою і підписанння Президентом України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY